WordPress hjemmeside er blevet mit foretrukne medie

Har du selv en WordPress hjemmeside? Mange virksomheder har en webshop eller hjemmeside koblet op til deres virksomhed, men flere private bruger også WordPress platformen til at operette bl.a. blogs. Dette med god grund.

WordPress hjemmeside er en brugervenlig løsning

Grunden til at mange netop vælger en WordPress hjemmeside fremfor andre platforme, er fordi det er et forholdsvis brugervenligt system at navigere rundt i. Det gør netop at man som privatperson kan oprette sin egen blog og dele det man nu en gang gerne vil nå ud med. Mange virksomheder vælger typisk at hyre bureauer til at opsætte deres hjemmeside, fordi de ønsker et professionelt look, et brugervenligt layout og en høj SEO-værdi.

Nogle bloggere vælger også den løsning, og hvis du gerne vil være mere seriøs med din blog, ligesom jeg ville, så kan jeg godt anbefale at bruge lidt penge på at lade et professionelt bureau hjælpe dig med din WordPress hjemmeside. Nok kan jeg godt selv navigere rundt i deres system, men mine evner rækker ikke længere end standard funktionerne. Har du kompetencerne, kan du helt utroligt meget inde i det system.

Derfor valgte jeg at hyre professionel ekspertise

Jeg har haft en blog med strikke- og hækle opskrifter i mange år efterhånden. Mine indlæg har altid fået en god portion sidevisninger. Opskrifter, hvad enten det er på mad eller strikke projekter, opnår typisk tit mange sidevisninger, fordi det er indhold folk søger på både i dag, men også om 5 år.

Som mode- eller livsstils blogger kan det være sværere at ramme et hav af sidevisninger med et ’Outfit of the Day’-indlæg, da det ikke har den samme såkaldte evergreen effekt som en opskrift. Jeg kunne dog mærke at min blog trængte til et lidt mere professionelt udtryk. Jeg fandt en skitse online til et layout jeg godt kunne tænke mig, men vidste ikke hvordan jeg fik sat det ind i backend på min WordPress hjemmeside. Derfor valgte jeg at række ud til et digitalt bureau, som typisk laver hjemmeside opsætning og andre digitale og grafiske opgaver.

De fik lavet siden efter mine ønsker, og så fik de gjort den mere brugervenlig, så den blev lettere for mine besøgende at navigere på. Det betød en mere tydelig kategori opdeling, en søgefunktion og en landings side med mine kontakt oplysninger for spørgsmål og samarbejde. Jeg er blevet enormt gald for resultatet, og har ikke fortrudt de penge jeg har brugt på det. Jeg ved de er godt givet ud.